GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-09-2023 10:42   Güncelleme : 27-09-2023 11:19

Mevlid Kandili Sohbet Programı Düzenlediler

Mevlid Kandili Sohbet Programı Düzenlediler

Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Sakarya'da bir sohbet programı organize edildi. Ahmet Zahit Dizdar hocanın anlatımıyla Yatsı namazında gerçekleşen Mevlid Kandili sohbet programına Devlet-i Aliyye Ocakları da katılım sağladı. 

İŞTE AYRINTILAR:

Sakarya Devlet-i Aliyye Ocakları, Gönüleli Derneği Ve İkva, Mevlid Kandili Programı Düzenledi. Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkan Vekili Ahmet Zahit Dizdar'ın konuşmacı olarak katıldığı Programda Peygamber Efendimizin (s.a.v ) hayatı anlatıldı, o dönemin zorlukları, Peygamber Efendimizin (s.a.v) çocuklara gösterdiği ilgi ve şefkat üzerinde duruldu. Program ilahiler ve kasideler ile devam etti.

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Veysel Aktaş şunları söyledi:

"Bugün bizim için Alem-i islam için çok önemli, bugün Alemlerin efendisi Peygamber Efendimizin Doğum günü, Rabbım Şefaatlerine Nail eylesin. Programa katılım saglayan başta Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkan Vekili Sayın Ahmet Zahit Dizdar beyfendiye, Gönüleli Dernegi Başkanı Ali Dikmen Beyefendiye, Dizdar Turizim çalışanlarına ve programa katılan tüm misafirlerimize, ben ve Teşkilatım adına Arz-I Şükranlarımızı sunuyoruz.

Bir de burdan şöyle bir duyuru yapmak istiyorum; Ekim ayında Pazar günleri Sabah Namazı buluşmalarına başlayacağız Allahin izni ile, çoluk çocuk genç yaşlı her Pazar sabahı sabah namazı buluşmalarına herkesi bekleriz"

 

adminadmin