GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2024 13:33

Komiser cinnet geçirdi, eşi ve kızını vurup, intihar etti

Komiser cinnet geçirdi, eşi ve kızını vurup, intihar etti

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde boşanmak istediği eşi ile görüşen komiser İlker Tarık Ünal, beylik tabancası ile eşi ve kızını vurduktan sonra intihar etti. Komiser ve kızı olay yerinde yaşamlarını yitirirken, ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Olay öğle saatlerinde, Serdivan Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser İlker Tarık Ünal, iddiaya göre boşanmak istediği eşi ile evlerinde görüştü. Yaşanan tartışma üzerine komiser beylik tabancasını çıkartarak eşi N.Ü. ve kızını vurdu. Komiser daha sonra kendi vücuduna dayadığı silahı ateşledi.

YARALANAN KADIN TEDAVİ ALTINDA
Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Eve giren sağlık ekipleri baba ve kızının yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan N.Ü. ise sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. N.Ü. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS İNCELEMEDE BULUNUYOR
Polis olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme bulunurken, yapılacak incelemenin ardından cenazeler otopsi için morga kaldırılacak.

ÖzgürKocaeli

adminadmin