SPOR
Giriş Tarihi : 13-04-2022 15:22

Kocaelispor’da tüm yöneticiler görevden alındı!

Kocaelispor’da tüm yöneticiler görevden alındı!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’u, yönetim kurulu toplantısının ardından yöneticilerin görevlerinden aldığı ve en geç Cuma gününe kadar yeni görevlendirmeler yapacağı öğrenildi

Sezonun bitimine 7 karşılaşma kala Kocaelispor yönetiminde ani bir gelişme yaşandı. Küme düşme hattına gerileyen ve yönetimsel kriz yaşayan yeşil siyahlılarda yöneticiler, Başkan Engin Koyun tarafından görevlerinden alındı. Bursaspor maçında alınan mağlubiyetle birlikte yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Koyun, yönetimi sıfırlama kararı almasının ardından yeni görevlendirmeleri ise en geç 1-2 gün içinde yapacağını açıkladı. Bu kararla yeşil siyahlı temsilcimizde yaşanan olumsuz durumun ve zıtlıkların ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Geri kalan bir buçuk aylık süreçte farklı isimlerin yönetici kadrosunda yer alması söz konusu olabilir.

BAYRAM ORAL, SPORTİF MENAJER OLDU

Kocaelispor'da sezon başından bu yana scout ekibinde görev yapan Bayram Oral, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’un görevlendirmesi ile yeşil siyahlı ekibin Sportif Menajerliğine getirildi. Eski futbolcu olan Oral Kocaelispor altyapısından yetişti. İdari anlamda ise Adana Demirspor ve Ankaragücü gibi takımlarda önemli işlere imza attı. Bayram Oral yeni sezon için çalışmalarına bugünden itibaren başlayacak.

Kocaeli Koz

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş