Sakaryalı TSM sanatçısı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul tv100'de Gece Habercisi Gökhan Taşkın programında önemli açıklamalar yaptı.
KIZI HASTANEYE YATIRILDI
Akyürek uzun yıllardır yasaklı madde konusundan muzdarip olduklarını söyledi ve kızları Melek'in hastaneye yatışının sağlandığını ifade ederek anne babalara çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları uyarısı yaptı, baba Oktay Ertuğrul ise bu olayın konuşulması sonrasında çok sayıda benzer durumda olan ailelerden teşekkür mesajı aldıklarını söyledi.
"ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADAN UZAK TUTUN"
Sakaryalı sanatçı Umut Akyürek 6-7 yıldır bu konudan muzdarip olduklarını söyleyerek "Dün akşam Melek'in hastaneye yatışını sağladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz büyük bir tehdit altında. Yaklaşık 6-7 yıldır bu durumdan musdaripiz ve son yıllarda iyice çığırından çıktı bu durum.
Anne babalara düşen en büyük vazife çocuklarını sosyal platformlardan olabildiğince uzak tutmaları. Sosyal medya bizim zannettiğimizin çok ötesinde tehlikeleri barındıran sitelerle dolu." dedi
TV100