GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2022 15:00   Güncelleme : 02-11-2022 15:04

Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü… Cani katile müebbet hapis!

Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü… Cani katile müebbet hapis!

Kocaeli'de sevgilisini öldürdükten sonra cesedini ticari taksiyle polis merkezine götüren sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Sanık Ali Akbaba, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 28 Ekim 2021 tarihinde Gölcük'te meydana geldi. Ali Akbaba, taksiye binerek sevgilisi Seyhan Gözer'i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Ali Akbaba, silahla sevgilisi Seyhan Gözer’i başından vurdu. Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, hastaneye gitmesine de engel oldu. İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu.

 İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ali Akbaba ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Akbaba’nın yargılandığı davadan karar çıktı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, sanık hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verildi. Sanığa ayrıca 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan 2 yıl, E.K.'yi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle de 3 yıl hapis cezası verildi.

Kocaeli Koz

Turan AteşTuran Ateş