SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2022 10:31

Kervankıran'dan Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Kervankıran'dan Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Zafer Partisi Sakarya İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kervankıran'ın mesajı şöyle:

“18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Türk milletinin kuruluştan, kurtuluşa giden yolda dönüm noktası olmuştur. Bu büyük zafer Türk Milleti’nin küllerinden yeniden yaratılışının yolunu açmıştır.

Çanakkale destanı, bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir şahlanış destanıdır.

Tarihimizde unutulmaz iz bırakan şehitlerimizin ve yüz binlerce gazimizin bizlere armağan ettiği bir destanın; ÇANAKKALE zaferinin 107. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz.

Şehit kanları ile sulanmış kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Gençliği ve tüm Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun”

 

Turan AteşTuran Ateş