GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-05-2023 14:18   Güncelleme : 26-05-2023 14:21

Kenan Sofuoğlu'nun küçük oğlu Zayn, drift atarken Alman muhabiri böyle korkuttu

Kenan Sofuoğlu'nun küçük oğlu Zayn, drift atarken Alman muhabiri böyle korkuttu

Ak Parti Sakarya Eski Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlu Zayn’ın Ferrari ile drift yaptığı anların gerçek olup olmadığını doğrulamak için RTL Almanya Televizyonu muhabirlerinden Karolina Kaminska küçük yarışçıya eşlik etti. O anlarda Alman muhabirin korkusu görüntülere böyle yansıdı.

Eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın motosiklet ve küçük araçlara bindiği görüntüleri bir süredir sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Daha önce de oğlu Zayn'ın Mercedes marka bir lüks araca binerken görüntüsünü çeken Kenan Sofuoğlu, oğlunu Doğan Kabak'ın YouTube kanalında yayımlamak için Ferrari marka araçla drift yaparken görüntüledi. 

Ferrari ile drift yaptığı görüntülerden sonra Almanya'nın RTL kanalı 5 yaşındaki Zayn'in yaptıklarını doğrulamak için görüntüye almak istediklerini baba Sofuoğlu'ndan söyledi. İstek üzerine gelen kanalın muhabirlerinden Karolina Kaminska, Ferrari marka aracını kullanan Zayn'e eşlik etti. Kadın muhabirin korktuğu için görüntülerde Zayn'i defalarca 'yavaş' diyerek uyardığı görüldü. Eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, muhabiri sürekli uyardığı gerekçesiyle Zayn'in aracı yavaş kullandığı söyledi.

O anlar sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Zayn'in ilk kez yanına oturan sosyal medya fenomeni Doğan Kabak ise görüntülerin altına," Bak bide bana korktu diyordunuz" şeklinde esprili yorum yaptı.

 

Odatv.com

 

 

Turan AteşTuran Ateş