SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2022 14:17

Kenan Sofuoğlu lüks aracının rengini değiştirmeye kalktı, takipçileri ikiye bölündü

Kenan Sofuoğlu lüks aracının rengini değiştirmeye kalktı, takipçileri ikiye bölündü

Ak Parti Sakarya Milletvekili, TMF Milli Takımlar Kaptanı, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu lüks aracının rengini değiştirmek için harekete geçti. Sofuoğlu bir şirket ile anlaşma yaptı ve Mercedes G63 aracı için renk beğendi. Sözkonusu şirket, renk kaplama işine start verdi ve araç yeni rengine 15 gün içinde kavuşacak...

TAKİPÇİLERİ SOSYAL MEDYADA İKİYE BÖLÜNDÜ

Kenan Sofuoğlu, lüks aracı için hangi rengi seçtiğini açıklamadı, ancak AK Partili vekilin bu değişiklik adımı takipçilerini sosyal medyada ikiye böldü.

Kimi takipçileri vekile, "lüks aracının rengini değiştirmekle uğraşacağına, mecliste zamları engellemek için uğraş" diye mesaj atarken, kimi takipçileri de "vekil maaşıyla almadı. Motor yarışlarından kazandığı paralarla aldı. İstediğini yapar" yorumunu yazdı.

Bir başka takipçi ise "Keşke vekil olup sarayda yaşasam, yarış pistim, onlarca lüks arabam olsa" diye yorum atarken, bir diğeri de O'na, "he ula, vekil olunca yaptı onları, ışığın etrafındaki sivrisinek" yanıtını verdi.

Kenan Sofuoğlu'nun bir başka takipçisi de "Ne güzel ya sen gömlek değiştirir gibi araba değişiyorsun, elin garibanı da akşam eve ekmek götürmenin derdinde" diye yazında, o takipçiye başka bir takipçiden yanıt gecikmedi. 

"2022'NİN EN FAVORİ RENGİ OLACAK"

Bu arada Kenan Sofuoğlu lüks mercedesi için seçtiği rengin 2022 nin en favori rengi olacağını öne sürdü. 

İşte sosyal medyadaki yorumlardan bazıları:

 

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş