SİYASET
Giriş Tarihi : 07-05-2023 16:49   Güncelleme : 07-05-2023 16:53

Keleş, Adapazarı katlı pazar yerini ziyaret etti

Keleş, Adapazarı katlı pazar yerini ziyaret etti

DEVLETTE LİYAKATİ SAĞLAYACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, demokrasinin olmadığı yerde kaynakların adil ve eşit paylaşılamayacağına işaret ederek, “Adaletin olmadığı yerde birileri 3-5 maaş alırken; gençler işsizliğe, kadınlar yoksulluğa mahkum olur. Demokrasinin olmadığı yerde liyakat olmaz. Devlette liyakati sağlayacağız.” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin ile beraber katlı pazar yerini ve çevre esnafını ziyaret etti. Esnafa ‘kolay gelsin’ temennisinde bulunan Keleş, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Her kesimin dertli olduğunu ifade eden Keleş, “Vatandaşımızın gündemi hayat pahalılığı. Saltanat sürenlerin, mutfaklardaki yangın haberi yok. İktidarın mutfaklarda çıkardığı yangını 14 Mayıs’ta söndüreceğiz.” dedi.



DEMOKRASİNİN OLMADIĞI YERDE LİYAKAT OLMAZ
Demokrasinin olmadığı yerde kaynakların adil ve eşit paylaşılamayacağını kaydeden Keleş, “Ülkemize adaleti getireceğiz” dedi ve şöyle devam etti: “Demokrasinin olmadığı yerde adalet olmaz. Adaletin olmadığı yerde bereket olmaz. Adaletin olmadığı yerde birileri 3-5 maaş alırken; gençler işsizliğe, kadınlar yoksulluğa mahkum olur. İş olmaz, aş olmaz. Demokrasinin olmadığı yerde liyakat olmaz. Devlette liyakati sağlayacağız. Torpili bitireceğiz.”

ESNAFIMIZA DA SÖZÜMÜZ VAR
Türkiye’nin yeniden üreteceğini ifade eden Keleş, “Çiftçinin Tarım Kredi Kooperatiflerine veya bankalara olan borçlarının faizlerini sileceğiz. Çiftçi üretecek, Türkiye kazanacak. Ekonomik krizin yarattığı buhranı en çok yaşayan kadınlarımızı destekleyeceğiz. Aile Destekleri Sigortasını getireceğiz. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnafımıza da sözümüz var. Pandemi döneminde aldığı kredilerin faizini sıfırlayacağız. Anaparayı da makul taksitler ödeyecek. 14 Mayıs’ta Türkiye kazanacak.” dedi.

 

Turan AteşTuran Ateş