GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 19:03   Güncelleme : 17-01-2024 19:28

Kayınvalidesi ile bir olup kayınbabasını fare zehiriyle öldürmeye kalkan gelinden itiraf!

Kayınvalidesi ile bir olup kayınbabasını fare zehiriyle öldürmeye kalkan gelinden itiraf!

ATV'de yayınlanan gündüz kuşağı programı "Esra Erol'da", yine bir ucu Sakarya'ya uzanan aile kavgasını gündeme getirdi. Gelini Zeynep Nazan'ın "Gökhan Güney" adlı bir adama kaçtığını öne süren kayınvalide Cemile hanım, O'nu bulabilmek için Esra Erol'dan yardım istedi. "Kaçak gelin" olarak adlandırılan Zeynep Nazan, program sunucusu ve ekibi tarafından bulunurken, hem kayınvalidesi, hem de eşi ile canlı yayında yüzleşti. 

Gelin ile Kaynana Arasında Gerilim

Canlı yayınlara katılan kaynana Cemile, gelini Zeynep'i bulma amacıyla ekrana çıkmıştı. Gerçek adı "Zeynep" olan Nazan, kaynanası Cemile ile yüzleşirken, gelin ve kayınvalide arasında gerginlik yaşandı.

Nazan'ın İtirafları

Yayına katılan Nazan, kaynana Cemile'ye dönerek, "Ben senin oğlun yüzünden kaçtım. Sen o zamana kadar nerdeydin?" şeklinde sorular yöneltirken. kaçak gelin Nazan, kaynanasının oğlunun tutumundan dolayı yaşadığı stres ve zorbalık sebebiyle kaçtığını ifade etti. Bu durumu kayınvalidesine ileten Nazan, kaynanasını sorumluluk almamakla suçladı.

Kayınvalidesi Cemile ile birlikte kayınbabasını fare zehiri ile öldürmeye kalkmış

Nazan'ın suçlamaları karşısında kaynana Cemile'nin sert tepki verdiği gözlenen programda, eşi ile de yüzleşen kaçak gelin Nazan, bu akşam yayınlanan programda hem Gökhan Güney ile iki aydır birlikte olduğunu, hem de kayınvalidesi Cemile ile birlikte kayınbabasını fare zehiri ile öldürmeye kalkıştığını iddia etti. 

"İhbar kabul edilsin"

Program avukatı Hülya Kuran ve sunucu Esra Erol, eşinden boşanmak isteyen Zeynep Nazan ve kayınvalidesi Cemile'nin, kayınbabasını öldürmeye teşebbüs suçunu itiraf ettiğine dikkat çekerek bakanlık yetkililerini göreve davet etti ve bu itirafın ihbar kabul edilmesini istedi. 

 

 

adminadmin