krprck
Giriş Tarihi : 15-11-2023 12:25   Güncelleme : 15-11-2023 12:27

Karapürçek Judo takımı Bulgaristan'da ülkemizi temsil etti

Karapürçek Judo takımı Bulgaristan'da ülkemizi temsil etti

Karapürçek Judo takımı Bulgaristan'da düzenlenen 18. Uluslararası Olimpia Judo Turnuvasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.

Karapürçek Judo takımı 11-12 kasımda Bulgaristan Sofya'da düzenlenen 18. Uluslararası Olimpia Judo Turnuvasında ülkemizi Berra Beyza Topel, Necmettin Bilgin, Zehra Topel, Muhammed Ali Yıldırım, Alperen Akman, Yağız Uzun, Edanur Kaya, Bartu Can, Zeynep Tuana Arslan, Berat Şahin , Ahmet Hakan Akman'ın yer aldığı sporcu kafilemiz ve başında Judo Antrenörü Neslihan Can ile temsil ettiler.

Yapılan müsabakalar sonucunda; M.Necmettin Bilgin 26 Kg. 1 oldu. Edanur Kaya 36 Kg. 1 oldu. Zehra Topel 40 Kg 3. Oldu. Zeynep Tuana Arslan 48 Kg 3. Oldu. Berra Beyza Topel; Muhammed Ali Yıldırım; Alp Eren Akman; Bartu Can; Yağız Uzun; Berat Şahin ve Ahmet Hakan Akman sikletlerinde 3. Olarak ülkelerini en güzel şekilde temsil ettiler

Aynı zamanda Gençler de Liselerde bizleri gururlandırdı, Figen Sakallıoglu Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Kaymak 55 Kg.da 1. , Özel Kale Meslek lisesi öğrencisi Alper Şahin 73 Kg.da 1. Olarak okullarını ve illerini Türkiye Şampiyonasinda Temsil etmeye Hak kazandılar.

Sporculara desteklerinden dolayı, Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç'a, Belediye Başkanı Orhan Yıldırım'a, İlçe milli eğitim müdürü İsmail Hakkı Doğramacı'ya, İlçe spor Müdürü Bülent Hikmet'e, Halk eğitim müdürü Ömer Cevahir'e, medya sponsoru Yavuz SELİM, Okul idarecileri ve ilçe esnaflarına teşekkür edildi.

adminadmin