GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 16:52   Güncelleme : 16-12-2022 17:41

Karadeniz Bölge Toplantısı Yapan Başkan Akın'dan Fiskobirlik Başkanı Bayraktar'a ziyaret

Karadeniz Bölge Toplantısı Yapan Başkan Akın'dan Fiskobirlik Başkanı Bayraktar'a ziyaret

Vi̇b Turizm yönetim kurulu başkanı Suat Akın Karadeniz bölge toplantısı gerçekleştirdi.

2023 YILI İÇİN YENİ ATILIM PLANI

Vib Turizm olarak, 2023 yılı hedeflerinin yüksek olduğunun altını çizen Başkan Akın, yapacakları atılımlar ile 2023 yılında da güzel işlere imza atmış olacakları mesajını verdi.

KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Yaptıkları bölge toplantısında üyelerle bir fikir alışverişinde bulunan Suat Akın, "Sektörümüzde kaliteli hizmete önem veriyoruz ve bu bağlamda çalışmalar yürütüyoruz. Halkımız müsterih olsun. Hedefimiz 2023 yılı için de yeni atılımlar yapmak ve hizmetin en iyisini vatandaşlarımıza sunmak" dedi. 

BAYRAKTAR'A ZİYARET

2023 yılı için program yapan Akın, dönüş yolunda Giresun Fiskobirlik Genel Merkezi'ne geçerek yönetim kurulu başkanı Lütfi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Akın'a ziyareti sırasında Vib turizm yönetim kurulu üyesi Suat Serdaroğlu ile müdürler Remzi Eren ve Kübra Özmetin de eşlik etti. 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Fiskobirlik ziyaretinde güncel durum üzerine bir değerlendirme fırsatı bulan Başkan Suat Akın, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Bayraktar'a teşekkürlerini iletti. 

TEŞEKKÜR

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar da gerçekleştirdikleri ziyaretten ve samimi sohbetlerinden ötürü Suat Akın ve beraberindeki ekibe teşekkür etti.

HATIRA FOTOĞRAFI

VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Turan AteşTuran Ateş