GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-09-2022 13:19

Karabaş’tan yeni yatırım

Karabaş’tan yeni yatırım

Sakarya'da sektöründe öncü ve yenilikçi marka olmayı başaran Karabaş Arçelik home kategorisinde yeni bir proje ile işletmelere katkı sunmaya başladı.

Bölgenin en büyük arçelik mağazasını bu yıl başında Cadde 54'te açarak şehre yatırım yapan Karabaş Arçelik bu defa da Hotel Restaurant ve Cafe’lerin ihtiyacı tüm cam, porselen, çelik eşya ve sunum malzemeleri ile HORECA alanında hizmet vermeye başladı.

Ev hanımlarının ihtiyacı olan kaliteli marka ve ürünleri ilimize getiren KarabaşHome perakende mağazaları ile de bu ürünleri Serdivan Avm ve Cadde mağazalarında satışlarını sürdürüyor. E-ticaret ve E-İhracat konusunda da 15 personeli ile ülke genelinde ve dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapan firmanın bu hizmet kategorisinde işletmelere hizmet vermeye başlaması ile firmalar ihtiyacı olan ürünleri en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile KarabaşHome dan tedarik edebilecek.

Firma aynı zamanda Züccaciye sektörünün kalbi İstoç’ta açtığı showromla ve personelleri ile hızlı tedarik ve çeşit konusunda oldukça iddialı. İşletmelerin ihtiyacı ürünleri peşin fiyatına kredi kartına 12 taksit kampanyası ile finansal ve satınalma konusunda destek sağlamaya yönelik fırsatlar ile de şimdiden bir çok işletmenin ilgi gösterdiği bildirildi.

Arçelik markası ile Serdivan Yenicami ve Hilloria daki 3 mağazası ile hizmet veren, Paşabahçe, Porland, Kitchenaid, Berghoff, Pip Stüdio, Aryıldız, gibi sektöründe lider 25 marka ile işbirliği yapan, şehrimize katkı sağlamaya devam eden Karabaş Arçelik firması için hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Turan AteşTuran Ateş