turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 12-06-2022 11:08

Kandıralı özel harekat polisi intihar etti

Kandıralı özel harekat polisi intihar etti

Şırnak'ta görevli özel harekat polisi Alparslan Soylu intihar etti. Kandıralı olan Soylu'nun intiharının ardından kaleme aldığı mektup bulundu. 

Aslen Kandıralı olan ve Şırnak'ta görev yapan özel harekat polisi Alparslan Soylu iki gün önce evinde intihar girişiminde bulundu. Tabancayla kendini vuran Alparslan Soylu, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki gündür hastanede tedavi altında tutulan Soylu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

MEKTUP BIRAKTI

15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan Alparslan Soylu'nun ailesinin aslen Kandıralı olduğu, yaz aylarını da ilimizde geçirdiği öğrenildi. İntihar eden Alparslan Soylu'nun ardında bıraktığı mektup ise ölümüyle birlikte ortaya çıktı. Arkadaşına yaşadığı olayı anlatan ve ona mesaj gönderen Alparslan Soylu'nun yaşadıkları nedeniyle bunalıma girdiği de iddia edildi. İntihar etmesi nedeniyle ailesinden özür dileyen Soylu, nedenlerini de sıraladı.

CENAZE KANDIRA'DA

Alparslan Soylu'nun ölümüyle birlikte de mektup sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 4 sayfalık mektupta bazı isimler vererek suçlamalarda bulunan Alparslan Soylu'nun ardından binlerce insan başsağlığı dilediğinde bulundu. İntihar ederek yaşamına son veren Alparslan Soylu Cebeci Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kocaeli Koz

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş