GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 12:39

Kadın fotoğrafçıya fotoğraf çektirmek için geldi, cinsel organını gösterip kaçtı!

Kadın fotoğrafçıya fotoğraf çektirmek için geldi, cinsel organını gösterip kaçtı!

Kocaeli’de bir kişi, fotoğraf çektirmek için gitti iş yerindeki kadına cinsel organını göstererek taciz etti. Gözaltına alınan şahıs sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Olay, Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan bir fotoğrafçıda meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, fotoğrafçıya giren Muhammed D. isimli şahıs, fotoğraf stüdyosu işletmecisi Ö.Ö.’ye vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyledi.

Kadın fotoğrafçı, içeri geçmesini istediği kişinin fotoğrafını çekmek için makinesini hazırlayarak içeriye girdiğinde, şahsın eşofmanını tamamen indirerek cinsel organını çıkarttığını gördü. Bunun üzerine hemen dükkan çıkan kadın bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Bu sırada iş yerindeki şahıs ise hızla olay yerinden kaçtı.

Durum hemen polis ekiplerine bildirildi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa sürede Muhammed D. isimli şahıs yakalayarak gözaltına alındı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahsın daha önce bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi.

Kocaeli Koz

adminadmin