GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2023 11:19   Güncelleme : 29-01-2023 18:11

İşte Sakaryaspor'un yeni hocası

İşte Sakaryaspor'un yeni hocası

Sakaryaspor'da Serkan Özbalta ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör olarak tecrübeli isim Taner Taşkın ile anlaşmaya varıldı. Taşkın’ın Salı sabahı Sakarya’ya gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor

Spor Toto 1. lig'de mücadele eden Sakaryaspor'da teknik direktör Serkan Özbalta ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni gelecek teknik direktöre çevrilmişti.

Yönetim, teknik direktör adayları arasında bulunan tecrübeli isim Taner Taşkın ile anlaşmaya vardı. Deneyimli hocanın Salı (yarın) sabah saatlerinde Sakarya’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması ve saat 14.00’da Rüstemler Tesisleri’nde yapılacak antrenmanda takımın başında olması bekleniyor.

Son olarak A.Keçiörengücü'nü çalıştıran Taner Taşkın, şok bir kararla Başkent temsilciyle yollarını ayırmıştı. Bu sezon Keçiörengücü'nde 17 lig maçında 8 galibiyet, 5 beraberlik 4 mağlubiyet elde eden 52 yaşındaki teknik adam sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Tecrübeli teknik adam kariyerinde Manisaspor, Samsunspor, Manisa FK ve Tuzlaspor gibi takımları çalıştırdı.

Geyve.Com

Turan AteşTuran Ateş