SPOR
Giriş Tarihi : 14-12-2022 13:34

İşte Sakaryalı Teknik Direktörün Dünya Kupası favorisi

İşte Sakaryalı Teknik Direktörün Dünya Kupası favorisi

Sakaryalı Teknik direktör Yılmaz Vural, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'na ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörlerinden Yılmaz VuralHabertürk'e konuştu. 2022 Dünya Kupası'na dair değerlendirmelerde bulunan Vural, turnuvadaki favorisini açıkladı.

'Fas ve Hırvatistan bileklerinin hakkıyla buralara geldi'

"Turnuva başladığından beri favorim Fransa'ydı" diyen Vural, turnuvayla ilgili birtakım yanılgılara düştüğünü, Fransa'nın Brezilya ile final oynamasını beklediğini, Arjantin ve Portekiz'in ise üçüncülük ve dördüncülük alacağını düşündüğünü dile getirdi.

Vural sözlerine, "Favorim hala Fransa. Arjantin ile final oynaması işin doğal olarak bekleneni. Ama Fas'la Hırvatistan da oynarsa şaşırmamak lazım. Çünkü Faslıların elediği takımlar hatırlayın; Belçika, İspanya, Portekiz... Çok zor maçlar oynadılar. Belki Fransa'ya bunlar denk gelse baştan elenebilirlerdi. Yani dolayısıyla Fas da Hırvatistan da sürpriz değil, bileklerinin hakkıyla geldiler" dedi.

'Duygusal olarak Fas'ın kazanması istenebilir ama...'

Yunanistan'ın Avrupa şampiyonu olmasını hatırlatan Vural, Fas'ın kendisine Yunanistan'ı hatırlattığını söyleyerek, "Savunarak bu sonuçları alıyorlar. Tabii yetenekli oyuncuları var. Ama savunma onlardan bir tık daha önde. Neler olacağını göreceğiz. Çünkü Fransa'da bir de çok sayıda Faslı yaşıyor. Kutlamalarda gördük olayları. Orada farklı bir motivasyonları da var. Tabii ki duygusal düşününce Fas'ın kazanması istenebilir. Ama tabii ki işin bir realitesi var. Fransa kiminle oynarsa oynasın benim favorim olur" dedi.

Halktv

Turan AteşTuran Ateş