SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 14:30

İşte merakla beklenen isimler...

İşte merakla beklenen isimler...

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde AK Parti'nin Sakarya ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Buna göre ilçe belediye başkan adayları şöyle açıklandı:

Serdivan'da Osman Çelik, Sapanca'da Doç. Dr. Recayi Çapoğlu, Pamukova'da Fatih Akın, Kaynarca'da Mustafa Özer, Karapürçek'te Ümit Bodur ve Kocaali'de Turan Yüzücü aday olarak gösterildi.

Sapanca'da Özcan Özen, Pamukova'da Güven Övün, Kaynarca'da Murat Kefli, Karapürçek'te Orhan Yıldırım, Kocaali'de Ahmet Acar, Söğütlü'de Koray Oktay Özten aday gösterilmedi.

Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Karasu ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile "yola devam" kararı alan Ak Partide, Adapazarı'nda Mutlu Işıksu, Akyazı'da Bilal Soykan, Arifiye'de İsmail Karakullukçu, Erenler'de Rahmi Şengül, Ferizli'de İsmail Gündoğdu, Geyve'de Metin Atalay, Karasu'da İshak Sarı ile yola devam kararı alındı.

Sakarya'da 2 ilçe; MHP'ye bırakılırken, Hendek'te Turgut Babaoğlu, Taraklı'da ise İbrahim Pilavcı Cumhur İttifakı'nın MHP adayları olarak açıklanmıştı. 

adminadmin