GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-08-2023 16:06

İş insanı Serhat Serbes'ten doğum gününde örnek davranış

İş insanı Serhat Serbes'ten doğum gününde örnek davranış

Sakaryalı ünlü iş insanı Serhat Serbes, kendi doğum gününde gönülleri fethedecek örnek bir davranışta bulunarak, tedavi süreci için yardım kampanyası başlatılan iki çocuğa hatırı sayılır bir bağışta bulundu.

Ünlü iş insanı ve yatırımcı Serhat Serbes dün akşam doğum gününü Mandarin Oriental, Bodrum kendi mekânı olan Atelier di Carne de iş ve sanat camiasından yakın dostları ile kutladı. Atelier di Carne, Etiler Celebrity, Serbesler Botanik, Serhat Serbes Kuyumculuk markalarının sahibi olan ünlü iş insanının doğum gününe ilgi çok büyük oldu.

Ülkemizin yeme içme, turizm konaklama, otelcilik, botanik peyzaj, kuyumculuk gibi sektörlerinde uzun yıllardır uluslararası düzeyde yatırım yapan ünlü iş insanı Serhat Serbes, kendi doğum gününde gönülleri fethedecek örnek bir davranışta bulunarak, tedavi süreci için yardım kampanyası başlatılan iki çocuğa hatırı sayılır bir bağışta bulundu. Bodrum’daki kendi restoranında dostlarıyla birlikte bir gelen Serbes, anlamlı bir çağrıda bulunarak, “Ülkemiz için her zaman birlik ve beraberlikten yanayız ve yardımlaşmak bizim insani görevimizdir imkânların el verdiği doğrultuda herkes herkese yardım etmelidir çünkü biz böyle bir milletiz.” dedi.

Kaynak: OnurAkayMedya

adminadmin