GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-11-2023 13:17

İş adamını vahşice katleden 6 kişi tutuklandı… Cesedi parçalayıp, asitle eritmişler!

İş adamını vahşice katleden 6 kişi tutuklandı… Cesedi parçalayıp, asitle eritmişler!

Kocaeli’de iş adamı Nurhan Ör'ü öldürdükten sonra cesedini asitle eriterek yok eden 7 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kartepe ilçesinde yaşayan halı fabrikası sahibi Ör'den (56) 7 Kasım tarihinden itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Ör'ün kayıp ihbarından sonra polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Polis ekiplerinin araştırmaları neticesinde Nurhan Ör'ün otomobili Gebze'de kanlı ve terk edilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

VAHŞİCE KATLEDİLMİŞ

Olaya ilişkin ortaya çıkan detaylar ise kan dondurdu. Şüphelilerden I.E.‘nin,lise yıllarından arkadaşı Nurhan Ör’ü İstanbul Sultanbeyli’de bulunan oto galeriye çağırdığı öğrenildi. Oto galeriye gelen Nurhan Ör, burada I.E., A.T. (56), C.A. (56), F.G (55), E.D. (33), B.T. (29) ve N.T. (61) isimli şahıslar tarafından darp edildi. Daha sora halıya sarılan Nurhan Ör, otomobilin bagajına konularak Kocaeli’nin Kartepe ilçesine getirildi. Ör'ün vücudu parçalara ayrılarak, asitle eritildi. Zanlılardan I.E., A.T. ve C.A.’nın lise yıllarından Nurhan Ör ile sınıf arkadaşı olduğu öğrenilirdi.

CİNAYETİ TASARLAMIŞ

I.E’nin cinayeti tasarladığı, öncesinde asit ve çevreyi temizlemek için malzeme aldığı bildirildi. Nurhan Ör ile I.E. arasında ticari ilişkiler bulunduğu, para meselesi sebebiyle cinayetin işlendiği belirtildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri bin saatlik kamera kaydını inceledi. İz süren polis ekiplerince olaya karıştığı tespit 8 zanlı emniyete getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan N.T. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 6 şahıs ise tutuklandı.

Öte yandan, Nurhan Ör'ün Sultanbeyli'ye geldiği, ardından halıya sarılmış vücudunun taşındığı otomobili ise İl Emniyet Müdürlüğünün önünde görüntülendi.

adminadmin