hendek
Giriş Tarihi : 02-03-2023 13:44   Güncelleme : 02-03-2023 13:55

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Güzelleşiyor

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Güzelleşiyor

Hendek Belediyesi ekipleri, Küçük Sanayi Sitesinde yaptığı çalışmalarını bir yenisini daha ekleyerek, sorunlu olan tüm ana ve ara sokaklara neşteri vurdu. Alt yapısı tamamlanan yerlerde üst yapı yenileme çalışmaları başlarken Sanayi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, çalışmalar nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

 SANAYİ SİTESİ

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına hızla devam eden Hendek Belediyesi ekipleri,  yağmur suyu çalışmalarının yapıldığı bölgelerde üst yapı yenileme seferberliğini sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyeti ve yaşam kalitesini arttırmayı planlayan yatırımlarını arttıran Hendek Belediyesi, Hendek ekonomisinin can damarı olan Hendek Küçük Sanayi Sitesinde yeni çalışmalara başladı. Ekipler çalışmalarına hızla devam ederken, yapılan yatırımlar sanayi esnafını mutlu etti. Tozdan, su baskını ve çamurdan kurtulacak olan esnaf çalışmalar nedeniyle sevinçli.

ANA VE ARA YOLLAR

Daha önce sanayi sitesinin giriş ve çıkışında yer alan ana ve yan yolda;  alt ve üst yapı çalışması, kilitli parke, cep otopark ve çevre düzenleme çalışmaları yapan belediye ekipleri şimdi de sanayinin ana ve ara yollarında yol çalışmasına başladı. Bu kapsamda yağmur suyu alt yapısı ve giderleri yapılan sanayide yaklaşık 6790 metrekarelik kilitli parke yapılmış olacak. Alt yapısı tamamlanan yerlerde başlayan çalışmalar devam ederken, bordürler yapılacağı, ara yolların ise kullanıma uygun şekilde çevre düzenlemelerine kavuşacağı açıklandı.

KOOPERATİF BAŞKANI

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere sahada görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.  Demirel, kooperatif Başkanı olduğu andan itibaren Yönetimiyle birlikte sanayi sitesinin sorunlarının çözümü için gösterdikleri çabaların olumlu sonuçlandığını dile getirdi.

SANAYİMİZ GÜZELLEŞİYOR

Demirel, “ Sanayimizin sorunları vardı. Belediye Başkanımızla görüştük. Esnafımızın taleplerini, sıkıntılarımızı aktardık. Geldik istişare ettik, yerinde inceledik ve çalışmalar başladı. Daha önce sorunlu olan yollarımız yapıldı. Yağmur suyu alt yapımız buralarda tamamlandı. Şimdi yollarımız yapılıyor. Ara yollar yapılacak. Uygun yerlere bordürler yapılacak. Sanayi sitemiz burada modern, örnek ve güzel bir görüntüye kavuşuyor” dedi.

BABAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sanayi esnafı adına yapılan bu çalışmaların çok önemli olduğuna değinen Demirel, “ Esnafımız daha güzel şartlarda hizmet versin istiyoruz. Bizim esnafımız bunu hak ediyor, Hendek bunu hak ediyor. Sağ olsun bunlarda sırasıyla yavaş yavaş oluyor. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na esnafımıza verdiği değer, gösterdiği özen ve hassasiyeti için, bu hizmetler için çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Turan AteşTuran Ateş