GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2022 18:25   Güncelleme : 04-11-2022 18:43

Hayat, varlığından haberdar olmayan babasını buldu, ağabeyi ile buluştu

Hayat, varlığından haberdar olmayan babasını buldu, ağabeyi ile buluştu

18 yaşındaki Hayat, Sakarya'da yaşayan ve bugüne kadar hiç görmediği annesini bulabilmek için Esra Erol'a başvurmuştu. Genç kız varlığından haberdar olmayan biyolojik babası İzzet beyi de Esra Erol vasıtasıyla buldu. 

ANNE STÜDYOYA GELDİ AMA YAYINA ÇIKMADI

Hayat, stüdyo ve ekran arkasında bugüne kadar hiç görmediği ve Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan annesi ile kavuşurken, babası ile de telefonda yüzleşti. Babasının sesini duyar duymaz gözyaşlarına boğulan Hayat, babasına sorduğu sorulara cevap aradı. 

"BANA 'KIZIN ÖLDÜ' DEDİLER"

Canlı yayına telefonla bağlanan baba İzzet bey, kızı Hayat'ın varlığından haberdar olmadığını, Hülya Demir'in kendisine kızının doğum sırasında öldüğünü söylediğini anlattı. Sakarya'nın Serdivan ilçesi Arabacıalanı'nda esnaf olduğunu belirten baba İzzet bey, Esra Erol'un ekibini gönderirse kızı Hayat ile görüşmek istediğini kaydetti. 

"DOLANDIRICI DEĞİLİM"

Baba İzzet bey, hakkında söylenen "dolandırıcılık yaptı" dedikodularını yalanladı ve "Beni tüm esnaf bilir, tanır, ben kimseyi dolandırmadım. Söylenenler ve konuşulanlar yalandır" şeklinde konuştu. 

AĞABEYİ İLE KUCAKLAŞTI

ATV'de yayınlanan programa gelen Hayat'ın varlığını hiç bilmediği ağabeyi Alper de kız kardeşi ile kucaklaştı. İki kardeş canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. 

YEĞENİNİ GÖRÜNCE AĞLADI

Hayat'ın bebeğini kucağına alan ağabeyi Alper, duygulandı ve ağladı. Esra Erol, Hayat, ağabeyi Alper, bebeği ve eşi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Turan AteşTuran Ateş