kaynarca
Giriş Tarihi : 12-07-2023 13:02

Hastanelik oldular!

Hastanelik oldular!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde sivrisinek kabusu yaşanıyor. Evleri ve sokakları istila eden sivrisinekler vatandaşları hastanelik ediyor. Konuya ilişkin şikayetler sosyal medya üzerinden gündeme getirilirken, hastanelik olan bir aile belediyeyi ilaçlama yapmak için göreve çağırıyor. 

"ISIRIK DEYİP GEÇMEYİN, HASTANEYE GİDİN"

Sivrisineklerin saldırısına maruz kalıp hastanelik olan C. A. sosyal medya hesabından "Arkadaşlar sinek ısırığı deyip geçmeyin, yıktı beni , hastaneye gidin hemen" diye yazdı.  C.A. konuya ilişkin bir paylaşımın üstüne de şu notu düştü:

BELEDİYEYE SESLENDİ

"Belediyemiz inşallah bu ara bol bol ilaç atar, sinekler için beni ve bu kardeşimizi hastanelik etti. Allah'tan ilçemiz esnaflarından Ferruh abinin biricik kızı Hilal kızımız uyardı beni de, sağolsun varolsun, gittim ignelerimi yaptırdım"

"SIRF BU YÜZDEN AMELİYAT OLACAK"

Öte yandan sağlık çalışanı H.E.Y. ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşinin iki evladının sivrisinekler yüzünden hastaneye kaldırıldığını ifade ederek, "Enfeksiyon oluştu. Hatta bir yeğenim bu sebepten ameliyat olacak, apse boşaltılacak. Sinek ısırığı deyip geçmeyin, özellikle de ateş olursa hemen hastaneye gidin" diye seslendi. 

"BU BİR HALK SAĞLIĞI SORUNUDUR"

"Bu bir halk sağlığı sorunudur" diyen H.E.Y. belediyeyi göreve davet etti. 

Turan AteşTuran Ateş