GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-01-2023 12:57   Güncelleme : 05-01-2023 13:12

Hadi Özışık’tan şok çıkış; “Kocaeli jandarması aradı, beni öldürecekler”

Hadi Özışık’tan şok çıkış; “Kocaeli jandarması aradı, beni öldürecekler”

Bir zamanlar AK Parti’nin yaygın basında önemli kalemlerinden biri olan Hadi Özışık, sosyal medya adresinden şok açıklamalarda bulundu. Kocaeli Körfez ilçesine yerleşen Özışık, “Beni 3 milyon TL ihale etmişler, Körfez Jandarma Komutanlığından beni aradılar, ciddi tehdit altında bulunduğumu söylediler” dedi

İktidarın bir dönem yaygın basında önemli kalemlerinden biri olan Hadi Özışık, sosyal medya ağlarından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sedat Peker ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından kenara çekilen ve İstanbul linden Kocaeli Körfez ilçesine taşınan Hadi Özışık, kendisini öldürtmek için çetelere 3 milyon TL para verildiğini iddia etti. Özışık, Körfez İlçe Jandarma Komutanlığından kendisini aradıklarını ifade ettiği videosunda çarpıcı iddialarda bulundu. Özışık, ‘’Bir gün taşındığım Kocaeli Körfez ilçesine bağlı jandarma komutanlığından beni aradılar. Ciddi tehdit altında olduğum istihbaratını aldıklarını söylediler ve beni Körfez ilçe jandarma komutanlığına davet ettiler. Bu telefonun üzerine Körfez ilçe jandarma komutanlığına gittim, bana evraklar imzalattılar, ciddi tehdit altında olduğunu dile getirdiler, daha sonra koruma programına alındım’’ dedi.

"ÇOK TEHLİKELİLER"

Açıklamasını şu sözlerle yürüten Özışık,’’ daha sonra araştırdım, çok önemli bir kaynağım bana, beni öldürecek insanların çok tehlikeli birileri olduğunu, motosikletle suikast düzenleyeceklerini ve beni öldürtmek için 3 milyon TL para teklif edildiğini söyledi. O kaynağımı güvenlik güçlerine şahit olarak getirdim ifade verdi. Şimdi size soruyorum, benim korumam vardı benim korumalarımı neden geri çektiniz.

"BENİ ÇOCUKLARIM KORUYOR"

Özışık videosunu şu cümlelerle tamamladı, Şimdi koruma programına alıyorlar, ada diye bir sistem var, tehdit gördüğümde o tuşa basıp güvenlik güçlerini çağıracağım. Ya o düğmeye basmadan öldürülürsem. Beni çocuklarım koruyor, ben size ne yaptım, kardeşim size ne yaptı, kardeşim bugün oturduğu evin kirasını bile ödeyemiyor, beni öldürüp elinize ne geçecek’’ dedi. Hadi Özışık’ın kendisine ait youtube kanalında yayınladığı açıklamalar büyük ses getirecek gibi duruyor.

TIKLA-İZLE

https://static.daktilo.com/sites/756/uploads/2023/01/05/hadi-ozisiki-indirin-haber-geldi-3-milyon-tl-karsiliginda-benim-de-kalemimi-kirmislar-1.mp4

Kaynak: Kocaeli Koz

Turan AteşTuran Ateş