GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-05-2023 13:09

Gölete uçan araçta 2 kadın ve 1 çocuk öldü, 2 kişi gözaltında

Gölete uçan araçta 2 kadın ve 1 çocuk öldü, 2 kişi gözaltında

Bilecik'te sabaha karşı gölete uçan araçtaki iki erkek yüzerek kurtuldu. Araçtaki Sakaryalı iki kadın ve yanlarındaki 5 yaşındaki çocuğun ise cesetleri bulundu.

Olay, sabaha karşı saat 04.00'te Bilecik'in Sakarya sınırındaki Gölpazarı ilçesine bağlı Üyük köyü Beşgöller mevkiinde meydana geldi.

Y.K. isimli erkek şahıs, içerisinde E.U. isimli bir başka erkek ile birlikte iddiaya göre birlikte yaşadıkları Sakarya Geyve nüfusuna kayıtlı kadınlar Nazar Kaynak, Derya Nur Mete (24) ve 5 yaşındaki çocuğu Yüksel Berk Mete'nin de olduğu 11 ER 426 plakalı otomobili bir göletin kıyısına park etti.

Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı araç hareket ederek göle uçtu. Sürücü Y.K. ve araçta bulunan E.U. kendi imkanları ile yüzerek çıktı.

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken dalgıç polisler göletin içindeki araçtan Nazar Kaynak, Derya Nur Mete ve Yüksel Berk Mete'nin cesedini çıkardı.

Soldaki Derya Nur Mete, sağdaki Nazar Kaynak

3 ceset nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gölpazarı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri çok yönlü inceleme başlattı.

Araçtan sağ kurtulan Y.K. ve E.U. isimli erkekler gözaltına alındı.

Ölen kişilerden Derya Nur Mete ve çocuğun Geyve nüfusuna kayıtlı oldukları, Nazar Kaynak'ın Pamukova nüfusuna kayıtlı olduğu ve Pamukova'da yaşadıkları öğrenildi.

Kaynak: Karasu Cihan Haber

Turan AteşTuran Ateş