SİYASET
Giriş Tarihi : 20-12-2023 17:22

Genel Başkan Destici ve MKYK Üyesi Kobal Başkan Yüce'ye Ankara'da ev sahipliği yaptı

Genel Başkan Destici ve MKYK Üyesi Kobal Başkan Yüce'ye Ankara'da ev sahipliği yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara'da AK Parti Teşkilatı'nın üst düzey isimleriyle Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve STK başkanlarını ziyaretinde, Sakarya'nın geleceği için ilmek ilmek işledikleri projeleri anlattı.

DESTİCİ VE KOBAL EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Başkan Yüce, Cumhur İttifakı'nın paydaşı olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret ederek özellikle Sakarya'ya kazandırmak istedikleri yeni projeleri anlattı. Ziyarette Başkan Yüce'ye Genel Başkan Mustafa Destici ve MKYK üyesi Yasin Kobal evsahipliği yaptı. 

“Değer katmaya devam edeceğiz”

Yüce şöyle dedi: "Bu yola çıkarken tek derdimiz memleket dedik, bugün de aynı noktadayız. 200'e yakın proje yaptık, yenileri için de kollarımızı sıvadık. Biz bu şehre sevdalıyız, bu yüzden gündüz-gece demiyoruz. Sakarya'yı sosyal alanda, turizmde, sanayide ve özellikle de tarımda daha fazla geliştirmek, ektiğimiz tohumların meyvesini toplamak istiyoruz. İnşallah çalışmaya ve şehre değer katmaya devam edeceğiz. Ankara'da çok kıymetli isimlerle bir araya gelip Sakarya hedeflerimizi anlattık. Her birine misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

adminadmin