GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 15:46   Güncelleme : 31-10-2022 15:52

Firari Hakan Şükür’ün arşivi açıldı: İstifa için Gülen’den icazet’ almış!

Firari Hakan Şükür’ün arşivi açıldı: İstifa için Gülen’den icazet’ almış!

Firari FETÖ’cü Sakaryalı Hakan Şükür, “Flu TV” adlı Youtube kanalına çıkıp, hakkında dava olmadığını öne sürdü. Odatv, Şükür hakkında 3 ayrı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunduğu ortaya çıkardı. Aynı programda Hakan Şükür, Fethullah Gülen ile bağını “sempati” olarak açıkladı, ancak Hakan Şükür’ün yıllar önce katıldığı televizyon programında AKP’den istifa etmek için Gülen’den izin istediği ortaya çıktı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür, “Flu TV” adlı Youtube kanalına çıktı ve FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilişkisini “sempatizan” şeklinde tanımladı.

Öyle ki, Hakan Şükür programda, FETÖ’ye girişiyle ilgili “Fethullah Gülen Hareketi’ne nasıl girdiniz ve bu nasıl oldu” şeklindeki soruya şöyle cevap veriyor:

“Böyle bir harekete girilmek, form doldurmak gibi bir şey yok. İnsanların yazdıkları konuştukları vardır, onlardan size uygun olanlar vardır olmayanlar vardır. Her şeyi kabul etmezsiniz. Ama dün öyleydim bugün öyleydim diyecek bir insan hiçbir zaman olmadım.”

Fethullah Gülen ile tanışmasına geçiyor sonra ve Hakan Şükür “90’lı yılların ortalarından tanıştım. Tanıştığımda Fethullah Gülen ismini duymamıştım bile” diyor.

Fethullah Gülen ile ilişkisini örneklerken Sedat Peker’den, Ahmet Kaya’dan Sezen Aksu’dan örnekler veriyor: 

“Ahmet Kara’yı tanıyorum. Ben Sedat Peker ile tanışıyorum mesela, Peker ile dostluğum var. Ama bu onun yaptıkları içinde olup olmamakla ne alakası var. Şöhret bir insanın biriyle tanışma isteği ondan daha şöhret bir insanla olabilir. Benim arkadaşımdı mesela Tarkan. Mesela Sezen Aksu.”

“CEMAAT BENİ SİYASETE SOKMADI” DEDİ AMA…

Gelelim, Hakan Şükür’ün Fethullah Gülen icazetine… 

Flu TV’deki programda Hakan Şükür aynen şu cümleyi kurdu: “Beni cemaat siyasete sokamaz ben böyle bir şeyi kabul edemem”

Peki…

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, firari FETÖ’cü Hakan Şükür’ü siyasete sokmadıysa, neden Hakan Şükür siyaseti bırakmak, yani istifa etmek için Gülen’den izin istedi?

Tarih: 3 Şubat 2014

Hakan Şükür, AKP’den istifa ettikten yaklaşık iki ay sonra, FETÖ’nün kanalı Bugün TV’deki firari FETÖ’cü Erkam Tufan’ın programına konul oldu. 

Ve, o yayında Hakan Şükür, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile hem Pensilvanya’da yüz yüze hem de telefonda görüştüğünü belirtip şu itirafta bulundu: 

“İstişare etmem gerektiğinde birkaç kere hocaefendiyi aradım. Birkaç kere çünkü ayrılmak istiyorum. Hakan bey biz aynı hasletleri paylaştığımız insanların yanında olalım. İki sene içerisinde 2-3 defa görüştüm.”

Flu TV’de kendisini “basit bir FETÖ sempatizanı” olarak anlatan Hakan Şükür’ü arşiv görüntüleri yalanlıyor… 

Odatv.com

Turan AteşTuran Ateş