ferizli
Giriş Tarihi : 20-09-2023 13:47   Güncelleme : 20-09-2023 13:57

Ferizli Belediyesi'nden Vatandaşa Kesintisiz Evde Sağlık Hizmeti

Ferizli Belediyesi'nden Vatandaşa Kesintisiz Evde Sağlık Hizmeti

Ferizli Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha rahat ve güvenilir bir şekilde ulaşabilmeleri için yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Ferizli sakinlerini sevindiren bu yeni hizmet, hasta nakil aracı oldu. Bu hizmet sayesinde, hastaların hastane ya da diğer sağlık kuruluşlarına nakli çok daha kolay ve konforlu bir şekilde gerçekleşecek.

Ferizli Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni eklenen tam donanımlı 'Evde Sağlık Hizmeti Ambulansı', ilçe sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat yanıt verecek.

Ferizli Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri Ambulansı ile, hastaların hastaneye naklinde, engelli ve yaşlı bireylerin doktor kontrolüne erişiminde önemli bir boşluğu dolduracak. Hem merkezde hem de tüm mahallelerde kesintisiz olarak hizmet verecek olan ambulans, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun öncülüğünde ilçeye kazandırıldı.

Başkan Gündoğdu, Ferizli Belediyesi olarak başlattıkları yeni hizmetle ilgili olarak: "Kültür ve Sosyal İşler Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan 'Evde Sağlık Hizmetleri Ambulansı', vatandaşlarımıza hizmet verecek. Amacımız, Ferizli'deki yaşlı, engelli ve tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak" İfadelerini kullandı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, bu özel projenin Ferizli'nin sağlık altyapısına ciddi bir katkıda bulunacağını da belirtti. Başkan Gündoğdu, "Vatandaşlarımızın en zor anlarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri ambulansımız hem modern dizaynıyla hem de donanımıyla Ferizli halkına en iyi hizmeti sunacak şekilde donatıldı. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Ferizli'de yaşayan vatandaşlar, yeni hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Belediyenin bu tür hizmetlerle halkın yanında olduğunu gösterdiğini belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve ekibine teşekkür ettiler.

Evde Sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşların Ferizli Belediyesi’nin 0264 781 7011 veya 0530 400 62 17 numaralı telefonu araması yeterli olacak.

 

adminadmin