SİYASET
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:06   Güncelleme : 29-08-2023 12:32

Ferizli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kudu'dan "30 Ağustos" Kutlama Mesajı

Ferizli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kudu'dan

Sakarya Ferizli Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Kudu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kudu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin en şanlı günlerinden birisi olmuştur.

Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünü bugün gururla bir kez daha kutlamanın heyecanı içerisindeyiz.

Türk Milleti, ordusuyla bütünleşmiş, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda etmiş ve verilen büyük mücadele ile Zafer elde edilmiştir. Bu zaferle şanlı bayrağımız gökyüzünde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da esaret altında kalmamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletine giden yolda büyük bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Değerli Gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıldönümünü kutluyorum" 

 

adminadmin