akyazi
Giriş Tarihi : 03-10-2022 18:33   Güncelleme : 03-10-2022 19:00

Fatma ile Ahmet boşandı..!

Fatma ile Ahmet boşandı..!

Zihinsel engelli olan Sakarya/Akyazılı Fatma, eşi Ahmet Kaymaz ile boşandı. Açılan dava sonrasında bugün aile mahkemesinde boşanan Fatma, evladının velayetini de mahkeme kararı ile aldı. 

SON YÜZLEŞME

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına annesi Melahat Oruç ile birlikte yeniden konuk olan zihinsel engelli Fatma, eski eşi Ahmet Kaymaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Önay hanım ile telefonda yüzleşti. Tarafların talebi üzerine yapılan DNA testi sonucu da canlı yayında açıklanırken, bebeğin babasının kim olduğu sorusu da yanıtını buldu. 

ANNE: KURBAN KESECEĞİM

Fatma'nın annesi Melahat Oruç, Ahmet'ten boşandığı için kızı ile birlikte kurban keseceklerini söyledi, "Kızımı bu adamın elinden kurtaran Devletimize ve Esra Erol'a teşekkür ederim" dedi. 

AHMET: "BENİMLE İNATLAŞMA, HEPSİNİ DE EŞ OLARAK ALIRIM" 

Fatma Kaymaz ile boşanmasına, program sunucusu Esra Erol'un sebep olduğunu ileri süren Ahmet Kaymaz, canlı yayında, "Benimle ilanlaşmayın, eğer istersem Önay'dan önce birlikte yaşadığım kadını da, Önay'ı da, hepsini de eş olarak alırım" deyince sunucu Esra Erol deliye döndü. Esra Erol Ahmet Kaymaz'ı yayından kovdu.

"BİYOLOJİK BABA AHMET"

Öte yandan Fatma'nın bebeğinin babasının Ahmet Kaymaz olduğu ortaya çıkarken, DNA testi sonucu ekranda seyirci ile paylaşıldı. 

 

Turan AteşTuran Ateş