SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 22:41   Güncelleme : 20-02-2024 23:00

Faruk Aksoy da yayında destek istedi... Azra Bebek İçin Toplandılar

Faruk Aksoy da yayında destek istedi... Azra Bebek İçin Toplandılar

İlimizde kampanyası devam eden SMA Hastası Azra Bayram bebek Gönüllüleri önceki gün Engelsiz kafede bir araya geldi.

Sakarya Spor Adamları Derneği ev sahipliğinde yapılan toplantı çok verimli geçti toplantıya Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Azra bebeğin Babası Yılmaz Bayram, dernek yöneticisi Nazım Berk, Azra bebek Gönüllüleri Devrim Cansu Tutkun, Mustafa Tonbul, Özlem Ergün, Gülşah Topçu, Muhammet Özturan, Zeynep Mollaoğlu, İlke Süer, Türker Ergün, Mehmet Yaman, Selma Ekşi Bayraktar,Mesut Topçu, İnci Aydın, Emrah Haşmenoğlu katıldı.

"42 MİLYON DAHA LAZIM"

Yaklaşık 55 Milyonu bulan tedavi masraflarına karşı 13 milyon civarı bir para toplandığı 42 Milyon daha gerektiği belirtildi.

Konunun çok daha geniş kitlelere yaymak gerektiği Satso Başkanı sn Akgün Altuğ ile görüşüldüğü destek beklediklerini yinelediler.

Toplantı hakkında bilgi veren Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, sosyal medyadan şunları yazdı:

"İstanbulda yaşayan Aşcıoğlu inşaat şirketler grubu sahibi Akyazılı hemşehrimiz sn Yaşar Aşcıoğluna durumu anlattıkları kendi gruplarından ismini açıklamak istemeyen bir iş adamımızdan 100 Bin TL ilk aşamada gönderildi kendilerine teşekkür ederiz dendi

SAKARYALI GAZETECİ AKSOY'DAN DESTEK

Sakaryalı gazeteci Faruk Aksoy dün akşam Habertürk'te Azra'nın sesi oldu. Başkan Öztürk, "Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Zeki Öztürk şunları dile getirdi:

"AZRA'NIN VAKTİ DARALIYOR"

"Azra'nın vakti daralıyor Öncelikle İlimiz ve Ülkemizdeki tüm iş adımlarımızı siyasilerimizi Belediye başkanlarımızı ve tüm duyarlı insanlara destek çağrısında bulunuyoruz.

Haydi bu parayı toplayalım tedavisi için Azra Bebeğimizi hep beraber Dubaiye gönderelim

Kampanyamız Valilik onaylıdır Allah korusun çocuğumuza bir şey olacak olursa toplanan para kanun gereği diğer hasta çocuklarımıza aktarılıyor bu konuda her kes müsteri olsun aile paraya dokunamıyor.

Sakaryamız istesin bu para 1gecede toplanır biliyoruz onun için tekrar ediyoruz tüm iş adamlarımızı Belediye başkanlarımızı bu haberi okuyan herkesi göreve davet ediyoruz Allah korusun aynı hastalık bizim evlatlarımızın başınada gelebilir onun için önce kendimizin çocuğunu Azra bebeğin yerine koyarak düşünelim ve ona göre kararımızı verelim bu dinende hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerimizle hepiniz Allaha emanet olunuz."

adminadmin