SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 15:45

Evrenköy'de AK Parti ve CHP arasında gerginlik

Evrenköy'de AK Parti ve CHP arasında gerginlik

Adapazarı Evrenköy Mahallesi'nde bir kahvehanede toplantı yapan CHP'li milletvekili adayları ile bir grup AK Partili genç arasında gerginlik yaşandı. 

CHP'li milletvekili adaylarının toplantı yaptığı kahvehanenin önüne gelen bir grup AK Partili genç, yüksek sesle partilerinin müziğini açarak anonslar yapmaya başlayınca ortam bir anda gerildi. 

CHP'liler ile AK Partili gençler arasında yaşanan gerginlik, polis ekiplerinin mahalleye gelmesiyle son buldu. 

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  

"Bu akşam Evrenköyde milletvekili adaylarımızla yapmış olduğumuz kahve toplantısı bir grup akp militanınca basılarak toplantıya katılanlara sözlü ve fiili saldırıda bulunmuş, araçlarımız taşlanmış, iki adet seçim aracımız lastikleri bıçakla kesildiği için olay yerinde kalmıştır. İhbarımız üzerine olay yerine intikal eden güvenlik görevlilerince partililerimiz şehir merkezime polis eşliğinde dönmek zorunda kalmıştır. Gençlere değil gençleri üzerimize salan odaklara sesleniyorum. Ne yaparsanız yapın gideceksiniz! Korku imparatorluğunuz yıkıldı yenileceksiniz! Tükenmişliğin en akut sendromunu yaşayan saldırgan zihniyetliler unuttuğunuz birşey var biz bu ülkede kuruluşun ve kurtuluşun partisiyiz! Emperyalizme boyun eğmeyen gelenek, bir avuç çapulcuya mı diz çökecek sanıyorsunuz! Ne yaparsınız yapın bizler CHP nin onurlu her bir üyesi ATA sına kanının son damlasına kadar Cumhuriyeti ve değerlerini korumaya ant içmiş fatma seher dir nene hatun dur sütçü imamdır kubilaydir! Halkız biz halk! 15 mayis sabahı 21 yıllık karanlığınızı demokrasiyle barışla sevgi diliyle umutla aydınlatacağız…"

Turan AteşTuran Ateş