erenler
Giriş Tarihi : 23-08-2023 14:18

EVİN ALTINDAKİ 7 ÇUVAL FINDIĞI BÖYLE ÇALIP KAÇTI

EVİN ALTINDAKİ 7 ÇUVAL FINDIĞI BÖYLE ÇALIP KAÇTI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir evin alt katında bulunan 7 çuval fındığı çalıp kaçan kişi her yerde aranıyor. Olay Dilmen Mahallesi 6026 sokakta meydana geldi. Sakarya Detay Haber'e ulaşan ev sahibi B.R., bunu yapan kişinin Afgan veya Suriyeli olduğunu öne sürdü. Fındık çuvalları çalınan ev sahibi internet sahibi polise haber verdiğini, elindeki kamera görüntülerini izlettiğini belirterek şunları anlattı:

KAMERA SANİYE SANİYE KAYDETTİ

"Dün gece yarısı saat 04.00 sularında, sokağımzda kâgıt toplayan afgan yada Suriyeli bir şahıs evimizin altındaki 7 çuval fındığımızı çalıp kaçtı. Evdeki kamera bu hırsızlık olayını saniye saniye görüntüledi. Daha yeni topladığımız fındıklarımızı çalan şahsı polise şikayet ettik. Polisler geldi, görüntüleri inceledi. Şimdi o hırsız her yerde aranıyor. 

"GİDEN FINDIĞA DEĞİL, VERİLEN EMEĞE YAZIK"

Kendi evi gibi elini kolunu sallaya sallaya evimizin altına girip 7 çuval fındığımızı çalan kişinin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Her mahallede bekçi gezecek dediler, ama nerde? Yazıktır, günahtır, giden fındığa değil, verilen emeğe yazıktır" 

 

 

adminadmin