GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 12:41   Güncelleme : 29-11-2023 12:56

Esra Erol ve ekibi, Sezer ve annesi için Sakarya'dan canlı yayın yaptı

Esra Erol ve ekibi, Sezer ve annesi için Sakarya'dan canlı yayın yaptı

7 yaşında iken annesi tarafından Sakarya ili Adapazarı ilçesi Camili Mahallesindeki bir yurda verilip terk edilen Sakaryalı Sezer, dün seyirciyi yine ekranlara kilitledi.

Yıllardır haber alamadığı annesi İlknur Görümlü'yü armak için sunucu Esra Erol'a başvuran Sezer, yıllardır merdiven boşluklarında yaşıyordu. Genç Sezer'in hikâyesi ATV ekranlarında stüdyodaki konukları ve ekran karşısındaki seyircileri gözyaşına boğmuştu.

Sakaryalı esnaf tarafından merdiven boşluğunda yerde yatarken bululnan Sezer, dün yayınlanan canlı yayında annesi ile karşı karşıya geldi. 

SAKARYA'DAN CANLI YAYIN

Anne İlknur hanım yayına Sakarya'daki evinden görüntülü olarak bağlanırken, Esra Erol'da programı ekibinden Caner Sakarya'dan canlı yayın yaptı. 

"ANNE O ADAMI BIRAK, GEL BENİMLE YAŞA" TEKLİFİ

Annesine bir teklif sunan Sakaryalı Sezer, "Birlikte yaşadığın adamı bırak, gel benimle yaşa" diye seslendi. Oğlunun teklifine sıcak bakmayan anne İlknur hanım, "O adam iyi bir insan. Bana sahip çıkmasaydı belki de çoktan ölmüş olurdum. Çünkü birkaç kez inrihara kalkıştım. O bana sahip çıktı" dedi. Oğlu Sezer'e, sevgilisi ile birlikte hep beraber yaşamayı teklif eden anne, Sezer'den red cevabı alınca, ayrı bir ev açıp anne-oğul olarak kalmayı, aynı zamanda annesinin o adamla da görüşmeye devam etmesine bir süre razı oldu. Esra Erol'un teklifi üzerine Sezer, bunu birkaç ay deneme kararı verdi. 

 

adminadmin