GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2023 16:36   Güncelleme : 27-01-2023 16:55

Eşiyle yüzleşti! 1.5 yıldır kayıp olan ve Abdurrahman'a kaçan Sakaryalı Menekşe'yi Esra Erol buldu

Eşiyle yüzleşti! 1.5 yıldır kayıp olan ve Abdurrahman'a kaçan Sakaryalı Menekşe'yi Esra Erol buldu

Sakarya'da ikamet eden Ramazan Türköz'ün, 1.5 yıldır kayıp olan ve Abdurrahman Güzel'e kaçan eşi Menekşe'yi Esra Erol buldu.

"KAÇMADIM, KENDİ İSTEĞİMLE GİTTİM"

Bugün ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında, kendisini arayan eşi Ramazan Türköz ile yüzleşen Menekşe Tüköz, "Kaçmadım. Kendi isteğimle gittim Abdurrahman ile birlikte yaşıyorum. Kendisi ile telefonda tanıştım. Eşinden ayrılmış biri O." dedi. 

"EŞİM ALKOL ALIP BANA ŞİDDET UYGULUYORDU"

Eşi Ramazan Türköz'ün sürekli alkol aldığını ve kendisini darp ettiğini öne süren Menekşe Türköz, "Ayrılalım dedim. Benimle kavga etti. Ben de evden ayrıldım" şeklinde konuştu.

Evi terk eden eşi Menekşe Türköz'ü "nankörlük" ile suçlayan Sakaryalı Ramazan Türköz, "Yemedim, yedirdim, içmedim içirdim" dedi. 

"EVDEN GİDERKEN ÇEYİZİNİ DE GÖTÜRDÜ"

Ramazan Türköz "Eşim Menekşe evden giderken çeyizini de götürdü" derken, eşi Menekşe ise "Eşimden boşanmak istiyorum" dedi. 

CANLI YAYIN

Program ekibinden Özkan bey, bugün Menekşe ile Ramazan'ın yanına gitti ve canlı yayın yaptı. Evden giden Menekşe Türköz ve yanına kaçtığı Abdurrahman Güzel ile görüşen Özkan, Menekşe Türköz ile birlikte Esra Erol'da programına telefonla bağlandı.

 

 

 

 

Turan AteşTuran Ateş