akyazi
Giriş Tarihi : 21-03-2022 18:22

Eşi cezaevine giren ve dilencilik yapan Akyazılı Fatma canlı yayında konuştu: Bebeğim yaşıyor

Eşi cezaevine giren ve dilencilik yapan Akyazılı Fatma canlı yayında konuştu: Bebeğim yaşıyor
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına defalarca konuk olan Sakarya/Akyazılı Fatma'nın son hali yürekleri burkmuştu. Canlı yayına katılan Fatma'nın annesi Melahat Okur, 2 çocuk babası dini nikahlı evli olan bir adamla evlendirildiğini iddia ettiği kızının Ahmet Kaymaz tarafından şiddet gördüğü için bebeğini kaybettiğini ve hırsızlık yaptığı için de hapse girdiğini açıklamıştı. 

ZONGULDAK'TAN CANLI YAYIN

Cezaevine giren eşi Ahmet Kaymaz'ın kardeşi İbrahim'in yanında kalan Fatma, Zonguldak'tan canlı yayına bağlandı.  "BEBEĞİM YAŞIYOR"

Fatma Kaymaz bebeğini kaybetmediğini, kanaması olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığını söyledi. 

"ŞİDDET GÖRMÜYORUM... MUTLUYUM"

Canlı yayına konuk olan Fatma'nın annesi Melahat Okur da kızına bir kez daha "evine dön" çağrısında bulundu. Şiddet gördüğüne dair iddiaları cevaplandıran Fatma ise, "Şiddet görmedim. Mutluyum. Bir sıkıntım yok" dedi. 

"AHMET 23 GÜNDÜR CEZAEVİNDE"

Eşi Ahmet Kaymaz'ın cezaevinde olduğunu anlatan Fatma, "Ben hastanede iken eşim cezaevindeydi. 23 gündür cezaevinde.. Eskiden cezası varmış. O nedenle girdi. Ne kadar ceza yatacak bilmiyorum" şeklinde konuştu. 

Kayınvalidesi ile birlikte yayına bağlanan Akyazılı Fatma, "Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum" derken, Fatma'nın annesi ile kayınvalidesi arasında gergin anlar yaşandı. 

"KIZIMI ONLARIN ELİNDEN KURTARACAĞIM"

Anne-kız canlı yayında yüzleşirken, anne Melahat Okur, "Kızımı onların elinden kurtaracağım" diye seslendi. 

"DİLENCİLİK YAPMIYORUM"

Dilencilik yaptığına dair iddiaları yanıtlayan Fatma Kaymaz, "Canım ciğer çekmişti. Ahmet ile birlikteydik. Lokantadan çıkarken beni görüntülemişler" dedi. Esra Erol ise, "Ahmet o anda lokantada değilmiş. Cezaevindeymiş. Neden yalan söylüyorsun?" diye sordu. Esra Erol'un "Ahmet çok uzun yıllar cezaevinden çıkmazsa ne yapacaksın?" sorusunu cevaplandıran Fatma, "Kayınvalidemle kalmaya devam ederim" dedi. 

"ANNEMİN YÜZÜNDEN YUVAM YIKILIYOR"

Fatma Kaymaz, yayının sonunda "Annemin yüzünden yuvam yıkılıyor" diye konuştu. 

  Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş