erenler
Giriş Tarihi : 22-02-2023 13:44   Güncelleme : 22-02-2023 13:50

Erenler'de 8 mahalleye daha doğalgaz müjdesi

Erenler'de 8 mahalleye daha doğalgaz müjdesi

Erenler’de doğalgazı olmayan mahallelere yönelik çalışmalar devam ediyor. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “8 Mahallemizi kapsayan doğalgaz çalışması başladı. İnşallah 2023 yılı içerisinde 8 mahallemiz daha doğalgaz kullanımına başlayacak. Hayırlı olsun” dedi.

Erenler Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve muhtarlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 8 mahallede doğalgaz çalışmasının başladığını ve 2023 yılında tamamlanacağını ifade etti.

SAYI 20’YE ÇIKIYOR

Doğalgaz çalışması hakkında detayları paylaşan Başkan Fevzi Kılıç, “İlçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz 2019 yılı Mart ayından itibaren AGDAŞ ile sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında 12 mahallemiz doğalgaz ile buluşmuştu. 8 mahallemiz içinde AGDAŞ ile görüşmelerimizi tamamladık ve çalışmalar başladı” dedi.

8 MAHALLE

Başkan Kılıç, “Büyükesence, Küçükesence, Hasanbey, Kayalar Reşitbey, Kayalar Memduhiye, Yazılı, Ekinli ve Horozlar Mahallelerimizde inşallah yıl içerisinde çalışmalar tamamlanacak. AGDAŞ doğalgaz çalışmalarını sürdürürken bizde belediye olarak kendilerine yardımcı olacak ve aynı zamanda kazı sürecinde bozulan yollarımızı onaracağız. Vatandaşlarımız ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi.

Turan AteşTuran Ateş