GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 13:58

Emekli uzman çavuşun katlettiği eşi ve oğlu toprağa verildi

Emekli uzman çavuşun katlettiği eşi ve oğlu toprağa verildi

Kocaeli’de bir süredir boşanma aşamasında olan emekli uzman çavuş Nevzat Acar’ın katlettiği eşi ve oğlu gözyaşları arasında toprağa verildi. Nişanlanacağı öğrenilen kızı ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Eşi Züleyha Acar ile bir süredir boşanma aşamasında olan emekli uzman çavuş 53 yaşındaki Nevzat Acar, geçen 23 Ekim günü Gölcük'e giderek ailesini bir süre takip etti. Eve girmek üzereyken ailesini kapıda durduran Acar, iddialara göre direnmelerine rağmen çocuklarına ve eşine kurşun yağdırdı. Eşi Züleyha Acar boğuşma sırasında polisi arayarak yardım istedi. 22 yaşındaki oğlu Oğuzhan Acar’a, nişanlanacağı öğrenilen kızı Nurseda’ya ve eşi Züleyha Acar’a silahla ateş eden Nevzat Acar, en son silahı kendine ateşleyerek yaşamına son verdi.

ANNE VE OĞLU MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Dehşete düşüren olayda hayatını kaybeden Züleyha Acar ile oğlu Oğuzhan Acar’ın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Çaycuma ilçesine getirildi. Evin önünde helallik alınan anne ve oğlunun cenazesi Karalar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Babasının silahından çıkan kurşunlarla bitkisel hayata giren kızı Nurseda Acar’ın yoğun bakımdaki yaşam savaşı ise sürüyor. Olaydan sonra yaşamına son veren Nevzat Acar ise dün memleketi Çaycuma’da toprağa verilmişti.

Kocaeli Koz

 

adminadmin