sakarya-kultur-sanat
Giriş Tarihi : 05-05-2022 10:57

Ece Seçkin'in Düzce'de vereceği konser olay yarattı!

Ece Seçkin'in Düzce'de vereceği konser olay yarattı!
Düzce'ye bağlı Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, 22 yıl sonra 2. Lig'e çıkan Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in konser verecek olmasını eleştirdi. Ece Seçkin, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamaları programı kapsamında Cumartesi akşamı konser verecek. Ünlü şarkıcı daha konser vermeden Düzce konseri gündeme oturdu. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sosyal medya hesabından konserle ilgili sert eleştiri yaptı. Birol Şahin şu ifadeleri kullandı: "Cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır." 

Ece Seçkin, Şahin'e şu cevabı verdi: "Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim."

Ünlü şarkıcı açıklamalarını şöyle devam ettirdi: "Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?"

bolgegundemcom

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş