GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2023 10:11   Güncelleme : 16-04-2023 10:31

Ebubekir Sofuoğlu sessizliğini bozdu: Tehdit nerede?

Ebubekir Sofuoğlu sessizliğini bozdu: Tehdit nerede?

Ak Partili kadın siyasetçileri hedef aldığı için hakkında soruşturma başlatılan Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu sessizliğini bozdu.

Sofuoğlu, Twitter'daki sözleri için "tehdit" ifadesini kullanan ulusal ve yerel basın organlarına cevap verdi. Söylediklerinin tehdit değil "önerme" olduğunu savunan Sofuoğlu şunları yazdı: 

"SANDIKTA DERS VERECEĞİZ"

"Tehdit etmişim! Zor anlayanlar için tane tane izah edelim: Mesela; sen gelirsen(önerme) okula gideriz(hüküm) Cehennem soğuyuncaya kadar(önerme) Peki bunun hüküm cümlesi nerede? Yok ve siz dolduruyorsunuz Cevap ekli twitte: SANDIKTA DERS VERECEĞİZ

"BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN MI DİYORSUNUZ?"

6284 ile iftiraya uğramadınız, evden uzaklaştırılan milyonlarca kişiden biri de değilsiniz değil mi? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyorsunuz? Tabii ki temenni etmiyorum ama başınıza gelince anlarsınız. Bir de vidan sahibi olduğunuzu söylüyorsunuz!

"TEHDİT NEREDE?"

Son olarak; Listenin neresinde olurlarsa olsunlar, Kabe'nin örtüsüne sarılı olsalar bile, Cehennem soğuyuncaya kadar Cehennem soğuyuncaya kadar Cehennem soğuyuncaya kadar... Bunların hepsi önerme cümlesi olursa, se, sa vs. Buradaki tehdit ifadesini gösterin, Tehdit nerede?

Değil kadına, erkeğe, hatta herhangi bir canlıya şiddet elbette kabul edilemez ama sadece oraya odaklanıp, çocuğunu göremediği için intihar eden ya da çocuğunu gördüğü anda intihardan vazgeçen babaların senelerdir süren feryatlarını duydunuz mu, düşündünüz mü, dikkate aldınız mı?

"TAKKELİ LİBOŞLAR..."

"6284'TEN CANINIZ YANINCA ANLARSINIZ"

Ne kadar ilginç! Tıpkı İstanbul Sözleşmesinde olduğu gibi PKKya terör örgütü diyemeyen HDPden tüm siyasi yelpazeye, yabancı destekli medyaya ve takkeli liboşlara kadar hepsi 6284 paydasında tek yürek olabiliyor. Tabii ki beddua etmiyorum ama 6284'ten canınız yanınca anlarsınız."

Turan AteşTuran Ateş