sakarya-kultur-sanat
Giriş Tarihi : 11-04-2022 12:33

Ebru Şallı'nın iç çamaşırları kayboldu, Uğur Akkuş hastaneyi bastı!

Ebru Şallı'nın iç çamaşırları kayboldu, Uğur Akkuş hastaneyi bastı!
Bir süre önce boşanacakları konuşulan eski manken Ebru Şallı ve Sakaryaspor başkan adayı olan eşi Uğur Akkuş, iddiaların aksine çocuk düşünmeye başladı. Hamilelik için tedavi gören Ebru Şallı hakkındaki iddia gündem oldu. İddiaya göre Şallı'nın tedavi gördüğü hastanede iç çamaşırları kaybolunca eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastı. Bu iddialar gündem olunca ünlü model Ebru Şallı Instagram hesabından hemen bir paylaşım yaptı.

Takvim'in haberine göre; doktorlarla görüşen 45 yaşındaki eski manken, aldığı "Anne olmak için bir engeliniz yok" cevabıyla sevinmişti. Yaklaşık 1 haftadır karar verme aşamasında olan Şallı, önceki gün hastanenin yolunu tuttu. Tüp bebek tedavisine başlayan Şallı'ya ilk transfer yapıldı.

ŞALLI'NIN İÇ ÇAMAŞIRLARI KAYBOLDU 

Şallı'nın işlem sırasında iç çamaşırları kayboldu. Bu durumu duyunca çılgına dönen Uğur Akkuş, hastaneyi ayağa kaldırdı. Hatta iş insanının kamera kayıtlarının incelenmesini istediği de konuşulanlar arasında.

EBRU ŞALLI'DAN YANIT 

Ebru Şallı bu iddiaların gündem olmasının ardından bir paylaşım yaparak "La Fontaine'den masallar var yine bugün tek bir gazete ama pek bir sever beni çok sevişiriz" yazdı.

GazeteVatan

 

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş