turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 04-10-2022 11:11   Güncelleme : 04-10-2022 11:18

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de QUA Granite rüzgârı esti

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de QUA Granite rüzgârı esti

Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, seramik sektörünün nabzının attığı Cersaie Fuarı’nda çok özel bir geceye ev sahipliği yaptı. İtalya’nın Bologna kentinde, Palazzo Re Enzo Sarayı’nın tarihi atmosferinde gerçekleşen davette, Dior dansçıları özel gösterileri ile davetlileri büyüledi.

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite, seramik sektörünün en önemli fuarı Cersaie’de sektör profesyonellerini ağırladı.

Dünya çapında birçok öncü marka ve en yeni ürünlerinin yer aldığı Cersaie’de çok özel bir davete ev sahipliği yapan QUA Granite, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Seramiğin başkenti Bologna’nın tarihi merkezinde bulunan Palazzo Re Enzo Sarayı’nın büyülü atmosferinde gerçekleşen davette; Dior dansçıları, muhteşem koreografileri ve kostümleri ile davetlilere görsel bir şölen yaşattı. “The firstactwasfashionbutterflies the secondwascrystal” ve “That’stheirnames” temasıyla sahnelenen şovlar izleyenleri mest etti.

“We arebettertogether” konseptli özel davetiyleCersaie’yeimzasını atan QUA Granite, fuarda son teknolojiyle üretilen 7mm’lik devrim niteliğindeki yeni ince formlu ürünlerini sergiledi.

 

Turan AteşTuran Ateş