SİYASET
Giriş Tarihi : 11-12-2023 12:51   Güncelleme : 11-12-2023 13:32

Devlet Partisi Sakarya İl Binası Törenle Açıldı

Devlet Partisi Sakarya İl Binası Törenle Açıldı

Yerel seçimlere doğru adım adım yaklaşılırken, Sakarya'da bir siyasi partinin daha il başkanlığı açıldı. 

Devlet Partisi Sakarya İl Başkanlığı,  düzenlenen törenle hizmete girdi. İl Başkanlığı, bundan böyle Kömürpazarı Özkaynak İş Merkezi No:22 Kat: 4 Daire:13 Adapazarı / SAKARYA adresinde hizmet verecek. Partinin Sakarya İl Başkanlığını ise Fuat Kızılarslan sürdürecek. 

Sakarya'daki açılış töreni 10 ARALIK PAZAR GÜNÜ saat 14.00'te gerçekleştirildi. Açılışa katılım yoğun olurken, törene mehteran bölüğü damgasını vurdu. Genel Başkanlığını Murat Şahin'in yaptığı Devlet Partisi'nin açılış töreni görkemli geçti. Törene genel başkan Şahin de katılırken, partililer günün anısına birer hatıra fotoğrafı çektirdi. 

GENEL BAŞKAN ŞAHİN'İN KONUŞMASINDAN NOTLAR:

"Devlet Partisi ne kadar anlamlı değil mi? Bu Devlet nasıl kuruldu önce onu bilmemiz ve anlamamız lazım. Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarına selam olsun.

Türk Devletini kuran ve bize yurt yapan bu toprağı ve bu bayrağı teslim eden Sultan Alparslan var. Bizde bu değerleri koruyan Kahramanlarımız var. Kimdir Onlar? Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları...

Mustafa Kemal Paşa "bize verilen namus görevini harfiyen yerine getirmek için buradayız" demişti. 1921'de Sakarya nehrinde devam eden meydan muharebesi oldu. Ne dedi Mustafa Kemal Paşa "Hattı Müdafa Yoktur, Sathı Müdafa Vardır. O satıh bütün vatandır" dedi. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Devlet Partisi halkımıza, özellikle de hanımlara ve gençlere sahip çıkacak. Mevzilerinde pusuya yatanların çelik gibi karşısında duracak." 

 

adminadmin