GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-10-2023 12:00   Güncelleme : 05-10-2023 12:05

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Teşkilatı, her Çarşamba gençlerle buluşuyor

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Teşkilatı, her Çarşamba gençlerle buluşuyor

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Teşkilatı her Çarşamba günü gençlerle buluşuyor. İl Teşkilatı, gençleri ziyaret programı kapsamında bu hafta Tepekum Mahallesi Yeşil Camii Kuran Kursu Yaptırma Yaşatma Ve Kültürel Erkinlikler Dernegini Ziyarette Bulundu.

Ziyarette, Yeşil Camii Kuran Kursu Yaptırma Yaşatma Ve Kültürel Erkinlikler Derneği Başkanı Zeki Baran ile hasbihal edildi. Yapilan Faaliyetler karşılıklı olarak anlatıldı. M.İkbal Eren Hocanın vermiş olduğu sohbet eşliğinde güzel bir akşam oldu.

Devlet-i Aliyye Ocakları İl Başkanı Veysel Aktaş gençlere Osmanlıyı Anlattı. Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'dan bahsetti. Kayıhan Osmanoğlu'nun selamlarını gençlere iletti.

Sakarya İl Başkanı Aktaş "Gençlik bizim herşeyimiz. Geleceğimiz olan gençlerimizi bu tür sohbet ortamlarında toplayabilmek büyük gurur ve onur bizler için. Osmanlı'yı Ceddimizi anlatmak gerçek tarihi yaymak için yola çıktık. Rabbım bizlere yardım ediyor, her mahallede, her sokakta, her ilçede bu çalışmaları yapmak istiyoruz. Elimizden geldiğince her davete icabet ediyoruz, edeceğiz" dedi.

Aktaş ayrıca, "DERDİMIZ GENÇLER. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, geleceğin devlet yöneticileri, geleceğin doktorları, geleceğin avukatları.. Bizler bu yüzden gençlerimizi dertlendik, onlar için elimizden geldiğince çaba gosteriyoruz. Çalışmalar yapıyoruz, yapacağız." şeklinde konuştu. 

adminadmin