GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 16:22   Güncelleme : 18-10-2023 16:28

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Veysel Aktaş ateş püskürdü

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Veysel Aktaş ateş püskürdü

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Veysel Aktaş ateş püskürdü

İl Başkanı Veysel Aktaş şu ifadelere yer verdi:

"İsrail'in yaptığı son hastahane saldırısında yüzlerce bebek küçük çocuklar katledildi. Onlar Şehitliğin en güzel mertebesine ulaştı belki ama bu katil İsraile dur demenin vakti gelmedi mi?

Biz Müslümanlar olarak DAHA FAZLA SABREDEMIYORUZ. SABRIMIZ KALMADI. Gazzeli kardeşlerimizi ölüme bıraktığımız her gün her saniyenin vebali bize. Biz Türkiye olarak Müslümanlar olarak bir an önce bu ADALETSIZ Şavaşa dur dememiz lazım. Daha konuşamayan bebelerin bebeğini kucağına almadan toprağa veren annelerin suçu ne . Bu nasıl bir insanlık Rabbım tez zamanda kendisini ülke zanneden İsraili kahru perişan eylesin. Dualarımız gönlümüz kalbimiz gözümüz gazzeli kardesleeimiz ile. Rabbım Yardımcıları olsun inşallah. Ama biz biliyoruz Hz Ali (r.a) 'nin dediği gibi ZALIMIN SONU GELDIKCE ZULMU ARTARMIŞ.

Cennet mekan Sultan 2.Abdulhamid Han Hz lerinin de dediği gibi Şavas yanliz sınırlarda olmaz savaş bir milletin topyekun ateşe girmesidir. EĞER BÜTÜNLÜK SAĞLANMAMIŞSA Zafer Tesadüfi Yenilgi Kaderdir. Biz Müslümanların birlik olması lazım İsrail dediğiniz ne idigu belirsiz kendini devlet sanan zavallı topluluğu MÜSLUMANLAR BİRLİK OLMADIĞI , OLAMADIĞI İÇIN bu kadar rahat hareket etmekte. Rabbım en kısa zaman da yok oluşlarını görmeyi bizlere nasip etsin.

Müslamanlar UYUMAYIN evet belki oraya gidip orada birseyler yapamıyoruz fakat her sabah namazında her vakit namazında Mescid-i Aksa için KUDÜSÜN ÖZGÜRLÜĞÜ için Dualar edin FETIH Sürelerini okuyun ağzınızdan Dualar eksik olmasın filistinin Galibiyeti için Kudüs'ün fethi için sürekli Dualar edelim. Pazar Sabahları Sabah Namazları programımız devam ediyor bu pazar sabahı yeniden Kudüs için Mescid-i Aksa için Dualarımız olacak. Bu arada sabah namazi demişken Kudüs Fatihi Selehaddin eyyubi hz lerinin bir anısını paylaşmak isterim. Selehaddin Eyyubi cuma hutbesinde iken bir genç bağırır. Eyy Selahaddin Kudüs esir sen burda konuşuyorsun. Diye Selehaddin eyyubi cevap vermez. Ertesi gün sabah namazında cemaate döner ve o genci sorar nerede diye. O gün cumaya gelen cemaatten insanlar gelmediğini söyleyince Selehaddin eyyubi Cemaate dönerek " CUMA NAMAZINA GELEN MUSLUMANLAR SABAH NAMAZINA DA GELDİĞİNDE KUDUS BIZIMDIR " der. Bizler sabah namazlarında camileri boş bırakıp Kudüs Hayali kuruyoruz"

adminadmin