SİYASET
Giriş Tarihi : 26-02-2024 12:45

Demirgövde: "Birilerinin istediği değil, Serdivan'ın istediği projeler yapılacak"

Demirgövde:

Demokrat Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Turgay Demirgövde, seçim çalışmaları için start verdi. Demirgövde, "Birilerinin istediği değil, Serdivan'ın istediği projeler yapılacak" dedi. 

"SERDİVAN İÇİN YOLA ÇIKTIK"

"İlçemiz Serdivan için yola çıktık" diyen Demokrat Parti adayı Demirgövde, "Sosyal Medya paylaşımlarımız sonucunda gören, duyan, haberi olan hemen tüm dostlarım arayıp tebrik ediyor ve bu ortamda aday olmamızı önemsiyor. "Kime vereceğiz ki?" , "Seçimde oy kullanmayacağız." , "Bunlara mecbur muyuz?" gibi söylemlere karşı adaylığımızın karşılığını alacağımızdan şüphemiz yok.

"ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN"

Bu vesile ile Demokrat Parti Sakarya İl Başkanlığı DP'den Serdivan Belediye Başkanlığı için resmî başvurumuzu yaptık. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Oyunuzu ve Duanızı beklerim" ifadelerini kullandı. 

"SERDİVANIMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN"

Turgay Demirgövde, sosyal medya hesabından adaylığını duyururken de şunları yazdı:

"31 Mart 2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde, ilçemiz Serdivan için Belediye Başkanlığına, Demokrat Parti (DP)'den Aday olmuş bulunmaktayım.

Adaylık sürecinde şahsıma bu yarışta olmayı uygun gören Sakarya İl Başkanımız Sn Zafer Adalet ve Yönetim Kurulumuza, GİK Üyemiz Sn Ali Dünya'ya ve basın açıklamasına katılan, katılamayıp arayarak destek olan, yanımızda olduğunu söyleyen tüm demokratlara ve dostlarımıza, zamanlarından alacağım hoşgörülü aileme teşekkürü bir borç bilirim.

Allah, çıktığımız bu yolda yüzümüzü kara çıkarmasın, başımızı eğdirmesin. Serdivanımız için hayırlısı olsun.

adminadmin