SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 12:33   Güncelleme : 29-04-2023 12:39

CHP’li Keleş, esnafla ve vatandaşla sohbet etti

CHP’li Keleş, esnafla ve vatandaşla sohbet etti

CHP’li Keleş, esnafla ve vatandaşla sohbet etti

İKTİDARI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, vatandaşı pazara çıkamaz hale getiren iktidarın değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, “İktidarı değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, milletvekili adayı Azize Çeroğlu ve ilçe başkanları, ilçe örgütü ile birlikte Sapanca Kırkpınar ve Kurtköy’de vatandaş ve esnafları ziyaret etti. Sapanca’da kapalı Pazar yerini ziyaret eden Keleş, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın da vatandaşın da dertli olduğunu ifade eden Keleş, alış gücünün her geçen gün düştüğüne dikkat çekerek, “Hayat pahalılığı artıyor. Vatandaşımız alışveriş yapamaz hale getirilmişse; bunun sorumlusu iktidarın değişmesi lazım. İktidarı değiştireceğiz” dedi.



ET VE PEYNİR ALMAK BİR LÜKS OLDU

 Türkiye’de her 4 haneden birinin yoksulluk sınırının altında yaşadığını kaydeden Keleş, şöyle devam etti: “Tarımı, hayvancılığı bitirdiler. Et ve peynir almak bir lüks oldu. Çocuklarımız, en temel gıda maddesi olan süte dahi erişemiyor. Ekonomik krizin yükünü en fazla sofrasını kurmakta zorlanan, yoktan var etmeye çalışan kadınlar çekiyor. İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek. Vatandaşın sofrasına bereket gelecek. Herkes hakkını alacak. Kazanan Türkiye olacak!”

 

Turan AteşTuran Ateş