GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2023 20:46

CHP'den üreticiye destek... Özkan, Adapazarı Ziraat Odası’nı ziyaret etti

CHP'den üreticiye destek... Özkan, Adapazarı Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Adapazarı İlçe Kongresi sonucu görevine başlayan, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan, yönetimi ile birlikte çalışmalara başladı.

ZİRAAT ODASINI ZİYARET

Tarım ve köy işlerini öncelikli konuları arasında belirleyen Anıl Özkan, Adapazarı Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Başkan Anıl Özkan, Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş’i ziyaret etti.

Ziyaret sonrası görüşlerini belirten Başkan Anıl Özkan şunları dile getirdi:

"ÜRETİCİ MUTSUZ VE RAHATSIZ"

"Ziyaretimiz esnasında çiftçi büyüklerimiz ile istişarelerde bulunduk. Üreticimiz mutsuz, üreticimiz 30 kuruşluk mısır zammından rahatsız.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman üreticimizin yanındayız, mazotun 40 liraya dayandığı bugünlerde çiftçimiz emeklerinin karşılığını alamadığı gibi birde zarar ediyor. Geçtiğimiz yıl 5.70 olarak açıklanan mısır alım fiyatının bu yıl ki Toprak Mahsulleri Ofisi alım fiyatı ton başına 6 bin lira olarak belirlenmiştir.

"FİYAT GÜNCELLEMESİ ACİL VE ZARURİ"

"Milli ekonominin temeli tarımdır" diyen kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası çiftçilerimizin, savunucusu ve destekçisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bizlere ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olacağımıza söz verdik Mısır fiyatlarının güncellenmesi acil ve zaruridir!"

adminadmin