SİYASET
Giriş Tarihi : 10-05-2023 14:55

CHP İl Başkanı Çiçek, Sakarya mitingi sonrası teşekkür mesajı yayınladı

CHP İl Başkanı Çiçek, Sakarya mitingi sonrası teşekkür mesajı yayınladı

CHP Sakarya İl Başkanı Cengiz ÇİÇEK Sakarya'da gerçekleştirilen millet buluşması hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Sakarya Kent meydanında dün düzenlenen miting ile ilgili Başkan Çiçek'in açıklaması şöyle: 

"Türkiye Cumhuriyeti 13’cü Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel başkanı ve belediye başkanlarımızın katılımıyla Sakarya Kent meydanında gerçekleştirdiğimiz tarihi mitingimize çok değerli Sakaryalı hemşerilerimizin yoğun katılımıyla geçleştirdik.

Katılım ve halkımızın coşkusu bakımından il siyasi tarihinde şimdiden yerini alan mitingimizi Sakarya’mıza yarış bir düzen içerisinde tamamladık.

Sorunsuz, yoğun bir katılımla, toplumumuzun tüm kesimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen mitingimizden ilimiz adına gurur duyduk.

Sakarya Kent meydanında gerçekleştirdiğimiz mitingimiz öncesi ve süresince, halkımızın güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarımıza, olası sağlık sorunlarına anında müdahale etmek için özveriyle görev yapan sağlık personellerimize, halkımızın doğru haber alma titizliğiyle sorumluluklarını yerine getiren, 117 kişi olarak akredite olarak mitingimizi tarihi bir sayıyla izleyen yerel ve ulusal basınımızın çok değerli muhabir ve televizyon temsilcilerine, demokrasimizin olmazsa olmazı, ilimizin sorularına duyarlı sivil toplum temsilcilerine, miting sonrası alanın temizlenmesini üstlenen duyarlı gençlerimize, ülkemizin sorunlarıyla dertlenen, Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kılıçdaroğlu’nu miting alanında rekor bir sayıyla takip eden ve destekleyen “7’den 70’e tüm Sakaryalı Hemşerilerimize” teşekkür ediyoruz."  

Turan AteşTuran Ateş