SİYASET
Giriş Tarihi : 02-06-2023 14:12

Cem Uzan'dan Galatasaray'a videolu kutlama

Cem Uzan'dan Galatasaray'a videolu kutlama

Cem Uzan, Galatasaray'ın şampiyon olmasını kutlamak için sosyal medyada paylaştığı bir video ile Galatasaray'ı tebrik etti.

Ünlü işadamı ve siyasetçi Cem Uzan, Türkiye'de yasaklı olduğu için Fransa'da hayatını sürdürmektedir. Ancak bu durum, onun Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamasına engel olmamıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'ı destekledi ve şampiyonluğunu kutladı.

Sakaryalı Cem Uzan'ın paylaşımında, Galatasaray şapkası takan bir fotoğrafıyla birlikte "Benim Galatasaray'ım. Şampiyon Cimbom'um" ifadelerini kullandığı görülmüştür. Bu paylaşımıyla Uzan, Galatasaray taraftarlarıyla birlikte sevincini paylaşmış ve takımı tebrik etmiştir.

Öte yandan, Cem Uzan daha önce de Twitter üzerinden Galatasaray başkanlığına adaylık hedefiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Gelecek seçimlerde Galatasaray Kulübü başkanlığına talip olacağını ve Şampiyonlar Ligi kupasını getireceğini söylemişti. Bu açıklamalarıyla dikkat çeken Uzan, Galatasaray camiasında büyük bir heyecan yaratmıştı.

Milli Gazete

Turan AteşTuran Ateş